Web
Analytics Made Easy - StatCounter

TOP-DIENSTEN

The only official representative of IBSSA in The Netherlands.

IBSSA opleiding

certificaat IBSSA The NetherlandsU ziet hier aan de linkerkant dat wij de enigste zijn in Nederland die officieel geselecteerd zijn door de heer D Huber als,

The only official representative of IBSSA in The Netherlands.

Op 6 juni 2016 heeft de heer H. Huber – internationaal coördinator van IBSSA voor Nederland - ons als enige in Nederland geautoriseerd om de IBSSA Bodyguard Training Institute Croatia te vertegenwoordigen.


- International
- Bodyguard
- Security
- Services
- Association

Opleiding IBSSA

De International Bodyguard Security Services Association (IBSSA) is de officiële internationale vereniging voor particuliere beveiliging waarin menskracht en technische hulpmiddelen, technologiebedrijven en individuele leden uit de beroepsgroep beveiliging zijn verenigd.

De IBSSA is een internationale non-profit vereniging die zich bezig houdt met de organisatie en coördinatie, het verlenen van bijstand, technische ondersteuning en ontwikkeling van haar leden over de hele wereld op het gebied van de veiligheid in al zijn vormen.

De vereniging werd geregistreerd in Frankrijk in 1994 en in de VS in 2000. De IBSSA is vandaag de dag aanwezig in meer dan 110 landen en vertegenwoordigt via haar leden honderdduizenden beveiligingsexperts, beveiligingsbedrijven en verschillende organisaties

Traningen IBSSA

De belangrijkste trainingscentra zijn gevestigd in Israël, Servië, België, Groot-Brittannië, Nederland, Roemenië, Letland, Rusland, Zuid-Afrika, Frankrijk en Hongarije. De opleidingscentra die erkend zijn door de IBSSA bundelen de expertise van internationale instructeurs, zoals van de Franse Presidentiële Garde en van andere mondiale specialisten.

De duur van de trainingen varieert van 2 weken tot 3 maanden. Er zijn basiscursussen en cursussen voor gevorderden, alsmede algemene en gespecialiseerde thematische cursussen zoals cursussen in schietvaardigheid en zelfverdediging, vechtsporten, speciale chauffeursopleiding, lijf aan lijfgevechten, optreden als bodyguard, begeleiden van personen, etc. De trainingen zijn altijd beschikbaar. Na elke training wordt een internationaal erkend diploma uitgereikt plus een pas met foto van de deelnemer. Ook worden hun namen opgenomen in de lijst van erkende IBSSA bodyguards. Beveiligers, bodyguards en andere experts en instructeurs hebben het recht om een IBSSA pas te dragen. Deze kan worden verstrekt door iedere regionale of nationale vertegenwoordiger van de IBSSA. Wij hebben contact met onze gespecialiseerde instructeur in Kroatië die garant staat voor vakmanschap en een training op een hoog niveau.

lijst isbbaDe heer H. Huber is de enige officiële internationale coördinator van de IBSSA voor Nederland.
Hij heeft ons als enige geautoriseerd om IBSSA in Nederland te vertegenwoordigen.

The IBSSA website offers all the information you need:  a list of International Coordinators, Regional Representatives and Country Representatives can be found in “About Us” and “Structure”.

Wil je meer weten over de opleiding van de IBSSA? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer weten over de organisatie IBSSA? Klik dan hier.

Top-Diensten Security B.V.

Postbus 272

3990 GB Houten

Telefoon : +31857733610

Piketnummer : +31612828682 (24X7)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Justitie nummer

  • ND2404

KVK

  • 5772673

IBSSA

  • 03232

Al onze algemene voorwaarden zijn aangemeld bij de KvK Utrecht.
Top-Diensten Security © 2018