Skip to main content

TOP-DIENSTEN

Artiestenbegeleiding

Artiestenbegeleiding

Het komt steeds vaker voor dat evenementen vragen om artiesten begeleiding. Een taak die niet voor iedereen is weggelegd. Zo moet de artiesten begeleider kennis hebben van de vaak hectische wereld waarin artiesten en bands verkeren.

Artiestenbegeleiding vraagt om een sterk organisatorisch vermogen en snel kunnen schakelen. Daarnaast is kennis van de techniek achter de artiest of band (de specifieke eisen rondom licht en geluid) ook van groot belang

De mensen van Top-Diensten Security artiestenbegeleiding de spil in de communicatie tussen opdrachtgever, techniek, veiligheid en artiest.

Top-Diensten Security Nederland beschikt over ervaren artiestenbegeleiders die het vak goed verstaan en rechtstreeks in contact staan met de artiest of het management. Afhankelijk van het soort evenement kunnen onze medewerkers ingezet worden voor uiteenlopende zaken, van logistiek (vervoer van band en apparatuur) tot complete persoonsbeveiliging van de artiest. Daarbij werken we zowel nationaal als internationaal met bekende en minder bekende artiesten en bands.

Voordelen van onze service

  • Artiestenbegeleiding door een ervaren team.
  • Aandacht voor details en organisatorisch competent.
  • Wij kunnen ook u auto zorg uit handen nemen.