Skip to main content

EHBO diensten met ervaring in het verlenen van eerste hulp op verschillende soorten evenementen

EHBO diensten met ervaring in het verlenen van eerste hulp op verschillende soorten evenementen. Van sportevenementen tot festivals, maar ook kinderspelen, trekkertrek, tentfeesten en exposities. Onze EHBO’ers zijn goed getraind en hebben kennis en ervaring op gebied van verschillende soorten letsels, bij kinderen en volwassenen. Van kleine letsels als schaafwondjes en splinters tot botbreuken en grote bloedingen en levensreddende handelingen aan toe.

Wij hebben ervaring met verschillende doelgroepen waaronder het omgaan met doven en slechthorende slachtoffers. Daarnaast leiden we doven en slechthorende hulpverleners op, die we kunnen inzetten. Waar hun oren in gebreken blijven zijn hun ogen des te beter ontwikkeld zij maken gebruik van gebarentaal en spraakafzien in de communicatie. Wij maken contact met het publiek waardoor we laagdrempelig bereikbaar zijn en doordat we rondlopen signaleren wij waar hulp nodig kan zijn.

Door het vele trainen weten we hoe we moeten handelen en kunnen we in een noodsituatie rustig en zelfverzekerd blijven, waardoor de angst en paniek bij het slachtoffer beperkt blijft. Hebben ervaring in het inzetten van omstanders voor de opvang van bv hulpdiensten, maar ook in de zorgverlening voor slachtoffers als er meer slachtoffers zijn dan EHBO’ers. We zijn tweede van Nederland op de Nederlandse vaardigheidsproeven (NVP).

EHBO’ers lopen altijd met een even aantal om elkaar te helpen in de hulpverlening of als er iets met de EHBO’er zelf gebeurt. Het ligt overigens aan het aantal bezoekers op een locatie of de grote van een locatie hoeveel EHBO’ers er ingezet moeten worden. Hier hebben we kennis en ervaring in en denken graag met u mee. EHBO is een dankbaar en waardevolle aanvulling op uw evenement doordat we met jullie mee kunnen denken en kunnen aanvullen zodat er rust ontstaat.

Zo als u ziet hebben wij alles onder 1 dak.